Ochrana osobních údajů


Internetový obchod Fóry a žerty důsledně ctí vaše právo na soukromí. Snažili jsme se, aby se vyplňovaly pouze nejnutnější údaje. Ty potřebujeme k tomu, abychom vám měli kam doručit zboží a mohli vystavit fakturu.

Ochrana osobních údajů


1. Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní, obchodní a marketingové potřeby prodávajícího a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

2. Kupující dává souhlas k zasílání informačních e-mailů, případně poštovních zásilek prodávajícího, týkajících se výhodných nákupů, slev, akcí a zajímavostí, které souvisí s předmětem činnosti prodávajícího. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

 

Odvolání souhlasu

V případě, že už nechcete, u nás dále nakupovat, nebo máte jiné důvody, můžete kdykoliv souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat. V takovém případě nám prosím zašlete e-mail.

Doporučujeme

  • Paruka pro čertíka s černými kudrnatými vlasy.

    190.00
    Online only
    na skladě
  • Celohlavová Krampusácká maska čerta s černou parukou a dlouhými rohy.

    690.00
    Online only
    na skladě
  • Stylový doplněk na párty nebo karneval - paruka s pestrým pankáčem.

    190.00
    Online only
    na skladě

Nejprodávanější

  • Vystřelovací papírové konfety

    50.00
    Online only
    na skladě
  • Dárkové balení. Hlavolam Neocube z magnetických kuliček.

    395.00
    Online only
    na skladě
  • Kvalitní tričko střední gramáže s kulatým výstřihem. Bez bočních švů - dvojité prošití výstřihu, rukávů a dolního lemu. 100% bavlna, předsražená, plošná hmotnost 160 - 165g/m2. Zpevňující ramenní pás. POTISK ŽEHLIT PO RUBU.

    220.00
    Online only
    na skladě

Vtipné dárky pro muže a ženy


V nabídce máme nejen vtipné dárky pro muže a ženy, ale i karnevalové doplňky, zábavní pyrotechniku a rozličné množství žertíků a srandiček pro děti i dospělé
Veškeré zboží je možné zakoupit v e-shopu Fóry a žerty, ale i ve stejnojmenné prodejně v Hradci Králové na Tylově nábřeží
Dárky jsou rozděleny na vtipné dárky pro muže, vtipné dárky pro ženy, dárky a dárečky, kde můžete najít například alkoholové dárky, vtipné polštáře, dárky ke svatbě a na rozlučku se svobodou, vtipná trička, žertovné zástěry, dřevěné a kovové hlavolamy, vtipné rámečky i třeba hrnky s vtipným potiskem.
Samostatnou kategorií je zábavní pyrotechnika 1. a 2. kategorie, kterou máme v nabídce celoročně.
Karnevalové doplňky zahrnují karnevalové paruky, masky, vousy, nalepovací kníry, divadelní líčidla, karnevalové barvy na vlasy, umělé zuby, nosy, doplňky na Halloween, Mikuláše, čerty i karnevalové kostýmy pro dospělé.
 

Karnevalové doplňky na Mikuláše, čerty, anděly


U nás v prodejně Hradec Králové nabízíme široký výběr karnevalových doplňků nejen na Mikuláše, čerta či anděla. V nabídce máme Andělská křídla z pravého husího peří, latexové masky čertů, čerta krampus, paruky na Mikuláše, čerty i anděly, čertovské rohy. S našimi doplňky bude sekat i ten největší darebák latinu. Někdy to chce strašit opatrně, aby přece jenom malý rošťák nezačal koktat.