Ochrana osobních údajů


Internetový obchod Fóry a žerty důsledně ctí vaše právo na soukromí. Snažili jsme se, aby se vyplňovaly pouze nejnutnější údaje. Ty potřebujeme k tomu, abychom vám měli kam doručit zboží a mohli vystavit fakturu.

Ochrana osobních údajů


1. Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní, obchodní a marketingové potřeby prodávajícího a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

2. Kupující dává souhlas k zasílání informačních e-mailů, případně poštovních zásilek prodávajícího, týkajících se výhodných nákupů, slev, akcí a zajímavostí, které souvisí s předmětem činnosti prodávajícího. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

 

Odvolání souhlasu

V případě, že už nechcete, u nás dále nakupovat, nebo máte jiné důvody, můžete kdykoliv souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat. V takovém případě nám prosím zašlete e-mail.

Doporučujeme

  • Zástěra je široká 57 cm, do stran vedou dvě šňůrky, každá dlouhá 60 cm. Zástěra je dlouhá 72 cm se šňůrkou přes krk dlouhou 58 cm.

    190.00
    Online only
    na skladě
  • Dárková souprava nerezové placatice se čtyřmi panáky a trychtýřkem

    280.00
    Online only
    na skladě
  • Průměr 12 cm. Plazmová koule je druh dekorativního osvětlovacího tělesa. Jedná se o skleněnou kouli plněnou inertním plynem.

    350.00
    Online only
    na skladě

Nejprodávanější

  • Pivrncova pivní dvousložková koupelnová pěna s extrakty chmele a pivních kvasnic

    120.00
    Online only
    na skladě
  • Černé divadelní líčidlo, obsah balení 25 gramů

    95.00
    Online only
    na skladě
  • Dárkové balení. Hlavolam Neocube z magnetických kuliček.

    395.00
    Online only
    na skladě

Vtipné dárky pro muže a ženy

V nabídce máme nejen vtipné dárky pro muže a ženy, ale i karnevalové doplňky, zábavní pyrotechniku a rozličné množství žertíků a srandiček pro děti i dospělé
Veškeré zboží je možné zakoupit v e-shopu Fóry a žerty, ale i ve stejnojmenné prodejně v Hradci Králové na Tylově nábřeží
Dárky jsou rozděleny na vtipné dárky pro muže, vtipné dárky pro ženy, dárky a dárečky, kde můžete najít například alkoholové dárky, vtipné polštáře, dárky ke svatbě a na rozlučku se svobodou, vtipná trička, žertovné zástěry, dřevěné a kovové hlavolamy, vtipné rámečky i třeba hrnky s vtipným potiskem.
Samostatnou kategorií je zábavní pyrotechnika 1. a 2. kategorie, kterou máme v nabídce celoročně.
Karnevalové doplňky zahrnují karnevalové paruky, masky, vousy, nalepovací kníry, divadelní líčidla, karnevalové barvy na vlasy, umělé zuby, nosy, doplňky na Halloween, Mikuláše, čerty i karnevalové kostýmy pro dospělé.
 

Doplňky na maškarní, ples i plesovou sezónu a karnevaly

Jdete na maškarní nebo ples? Můžete zkusit doplnit Vaše překrásné šaty škraboškou, která vám dodá tajemný a svůdný vzhled v každém okamžiku. Nebo plesové rukavice.
V nabídce jsou luxusní černé krajkové škrabošky, ale barevné plastové. Které na Vašem plese nesmí chybět.
Na karnevalové a maškarní akce najdete v naší nabídce široký výběr karnevalových paruk. Paruky různých barev a různých délek si u nás určitě vyberete. Karnevalové klobouky a čelenky či masky a škrabošky.