Ochrana osobních údajů


Internetový obchod Fóry a žerty důsledně ctí vaše právo na soukromí. Snažili jsme se, aby se vyplňovaly pouze nejnutnější údaje. Ty potřebujeme k tomu, abychom vám měli kam doručit zboží a mohli vystavit fakturu.

Ochrana osobních údajů


1. Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní, obchodní a marketingové potřeby prodávajícího a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

2. Kupující dává souhlas k zasílání informačních e-mailů, případně poštovních zásilek prodávajícího, týkajících se výhodných nákupů, slev, akcí a zajímavostí, které souvisí s předmětem činnosti prodávajícího. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

 

Odvolání souhlasu

V případě, že už nechcete, u nás dále nakupovat, nebo máte jiné důvody, můžete kdykoliv souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat. V takovém případě nám prosím zašlete e-mail.

Doporučujeme

  • Objem : 310 ml

    220.00
    Online only
    na skladě
  • Brýle se stěrači - skvělé odlišení od ostatních lidí. Rozhodně vás nikdo nepřehlédne.

    240.00
    Online only
    na skladě
  • Alkoholová ruleta - 16 skleniček

    290.00
    Online only
    na skladě

Nejprodávanější

  • Dárkové balení. Hlavolam Neocube z magnetických kuliček.

    395.00
    Online only
    na skladě
  • Rozměry : podstavec 13 x 12 cm, výška 14 cm

    120.00
    Online only
    na skladě
  • Kuchyňská zástěra na vaření - Plavčík je sexy zástěra pro muže nejen k plotně či na grilování. Nejde nutně o kuchařskou zástěru na vaření pro muže, ale můžete v ní chodit také do společnosti...

    190.00
    Online only
    na skladě