NAŠE NABÍDKA

Ochrana osobních údajů


Internetový obchod Fóry a žerty důsledně ctí vaše právo na soukromí. Snažili jsme se, aby se vyplňovaly pouze nejnutnější údaje. Ty potřebujeme k tomu, abychom vám měli kam doručit zboží a mohli vystavit fakturu.

Ochrana osobních údajů


1. Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní, obchodní a marketingové potřeby prodávajícího a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

 

2. Kupující dává souhlas k zasílání informačních e-mailů, případně poštovních zásilek prodávajícího, týkajících se výhodných nákupů, slev, akcí a zajímavostí, které souvisí s předmětem činnosti prodávajícího. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

 

Odvolání souhlasu

V případě, že už nechcete, u nás dále nakupovat, nebo máte jiné důvody, můžete kdykoliv souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat. V takovém případě nám prosím zašlete e-mail.

Doporučujeme

  • 80.00
    Online only
    na skladě
  • Zástěra je široká 57 cm, do stran vedou dvě šňůrky, každá dlouhá 60 cm. Zástěra je dlouhá 72 cm se šňůrkou přes krk dlouhou 58 cm.

    190.00
    Online only
    na skladě
  • Muži prostě prsa milují. Rozměry : 40x40 cm. Materiál : 100% polyester, náplń : duté vlákno.

    290.00
    Online only
    na skladě

Nejprodávanější

  • Sprchový gel pro pořádné chlapy. Obsah 1000 ml

    120.00
    Online only
    na skladě
  • Dřevěná zednická lžíce se šesti panáky

    350.00
    Online only
    na skladě
  • Bílá plastová maska ve tvaru lidského obličeje

    75.00
    Online only
    na skladě

Co vše máme v nabídce?

 

Vtipné a originální dárky pro muže i ženy

U nás můžete vybírat z originálních a vtipných dárků pro Vaše blízké, příbuzné, přátele i známé. Kategorie jsme pro Vás připravili tak, aby byly přehledné.
Pokud nemáte představu, jaký dárek vybrat, můžete navštívit kategorii Dárky pro. Zde si vyberete pro koho je Váš dárek určený, vybrat můžete i podle koníčků a zájmů.
Jestli máte představu, jaký dárek hledáte. Můžete projít naši kategorii Dárky a dárečky. Zde můžete vybrat dárky podle druhů od vtipných a originálních Alkoholových dárků přes Vtipné hrnečky a šálky až po Žertovné originální zástěry.
Vybírat dárek může být často velmi složitá záležitost. Pokud ale vybereme správný dárek, uvidíme, jakou Váš blízký bude mít radost a vykouzlíte mu úsměv na tváři. Určitě bude na Váš dárek hodně dlouho vzpomínat.

Karnevalové doplňky a kostýmy

V našem internetovém i kamenném obchůdku můžete najít široký výběr doplňků na společenské i stužkovací večírky, firemní akce, karnevaly, masopusty či poslední zvonění.
Hledáte určitý karnevalový doplňěk? V kategorii Karnevalové doplňky ho jistě najdete. Nabízíme karnevalový sortiment pro děti i dospělé. Hledáte například Klobouk, Paruku, jakoukoliv barvu na vlasy nebo Divadelní líčidlo? To jste u nás určitě správně.

Pyrotechniku nejen pro náročné

Potřebujete pyrotechniku na zahradní párty, narozeninovou oslavu či Silvestr? Zábavní pyrotechniku u nás najdete po celý rok. V nabídce najdete Pyrotechniku první i druhé kategorie.
Dětská pyrotechnika první kategorie F1 je ohraničena věkovou hranicí od 15 let. Obsahuje bouchací kuličky, dětské fontánky, třaskavé provázky i malé dýmovničky.
Pyrotechnika druhé kategorie F2 je omezena věkovou hranicí od 18 let. Obsahuje římské svícny, menší i vetší petardy, velké dýmovnice a kompakty. 

 

Kde nás najdete a jak dlouho bude trvat doprava zboží?


Kde můžete koupit naše dárky a karnevalové předměty

Lámete si hlavu, kde nás najdete, nebo kde můžete zakoupit naše zboží? Naše produkty můžete zakoupit v naší kamenné prodejně Fóry a žerty v Hradci Králové na Tylově nábřeží za stejné ceny jako přes internetový obchůdek foryazerty.cz.

Jak dlouho bude trvat doprava

Objednávky vyřižujeme nejpozději následující pracovní den.
Doprava zboží je do 2 dnů.

Vtipné dárky pro muže a ženy

V nabídce máme nejen vtipné dárky pro muže a ženy, ale i karnevalové doplňky, zábavní pyrotechniku a rozličné množství žertíků a srandiček pro děti i dospělé
Veškeré zboží je možné zakoupit v e-shopu Fóry a žerty, ale i ve stejnojmenné prodejně v Hradci Králové na Tylově nábřeží
Dárky jsou rozděleny na vtipné dárky pro muže, vtipné dárky pro ženy, dárky a dárečky, kde můžete najít například alkoholové dárky, vtipné polštáře, dárky ke svatbě a na rozlučku se svobodou, vtipná trička, žertovné zástěry, dřevěné a kovové hlavolamy, vtipné rámečky i třeba hrnky s vtipným potiskem.
Samostatnou kategorií je zábavní pyrotechnika 1. a 2. kategorie, kterou máme v nabídce celoročně.
Karnevalové doplňky zahrnují karnevalové paruky, masky, vousy, nalepovací kníry, divadelní líčidla, karnevalové barvy na vlasy, umělé zuby, nosy, doplňky na Halloween, Mikuláše, čerty i karnevalové kostýmy pro dospělé.